Ps4 hdd değişimi yardım

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde MrOGC tarafından oluşturulan Ps4 hdd değişimi yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 35 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Ps4 hdd değişimi yardım
Konbuyu başlatan MrOGC
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MrOGC

MrOGC

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 3, 2025
33
4
8
Hdd ömrünü tamamlamaya çok yakın oyundayken donuyor ve kalıyor ana menüdede aynı sorunlar oluyor değiştirmeyi düşünüyorum performansından memnun olduğunuz bir ssd var mıdır, bir de malum jailbreakli 9.00 sürüm değiştirdiğimde problem olur mu.

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,667
5,256
113
Hdd ömrünü tamamlamaya çok yakın oyundayken donuyor ve kalıyor ana menüdede aynı sorunlar oluyor değiştirmeyi düşünüyorum performansından memnun olduğunuz bir ssd var mıdır, bir de malum jailbreakli 9.00 sürüm değiştirdiğimde problem olur mu.
Hocam şu an piyasadan alacağın herhangi bir ssd ps4 ün içinden cıkan hdd den ortalama 5 kat daha hızlı olacak :)

Malum ps4 de normal 2.5 inç hdd var
Bende ps4 ü me ssd takmıştım sadece oyun yükleme ve oyunlardaki loading süreleri bariz fark olmuştu
Oynanabilirlikte ve fps de Bi değişiklik olmuyor bilgin olsun

Onun için şu markayı al demem saçma olur

Eğer ssd takacaksan cihaza direk mermi gibi olur makinen
😎

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,667
5,256
113
Sayqho @Sayqho bu sahne tanıdık geliyor ama😂🤣😅🤣😂😅😂🤣🤣😂

Chatgpt ye sorup cevap gelir gelmez uygulama kapatanlar 😅🤣😅😂🤣😅😅😅😅😂

MrOGC

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 3, 2025
33
4
8
Hocam şu an piyasadan alacağın herhangi bir ssd ps4 ün içinden cıkan hdd den ortalama 5 kat daha hızlı olacak :)

Malum ps4 de normal 2.5 inç hdd var
Bende ps4 ü me ssd takmıştım sadece oyun yükleme ve oyunlardaki loading süreleri bariz fark olmuştu
Oynanabilirlikte ve fps de Bi değişiklik olmuyor bilgin olsun

Onun için şu markayı al demem saçma olur

Eğer ssd takacaksan cihaza direk mermi gibi olur makinen
😎
Hocam jailbreak konusunda bir sıkıntı çıkmaz değil mi